Buffalo Wings med Blue Cheese-dip
HotWings.no

Buffalo Wings med Blue Cheese-dip

Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.

Fremgangsmåte

  1. Forbered breading:
  2. Ha mel i en bolle og bland inn forskjellige krydderier (feks piri piri og pepper).
  3. Gjør klar tilbehør:
  4. Vingene serveres med stangselleri, gulrøtter og Blue Cheese-dip. Er du ikke glad i blåskimmelost, er rømme et godt alternativ.
  5. Del opp stangselleri og gulrøtter i passende stykker.
  6. Bland sammen ingrediensene til Blue Cheese-dipen og knus ca. 100 gram blåmuggost over, og rør det godt inn. Det kan kanskje være nødvendig å mose osten litt hvis den er veldig bløt. Rør godt sammen.
  7. Del opp kyllingvingene:
  8. Har du hele vinger, må du dele vingene slik at du sitter igjen med 3 deler. Vingespissen kaster du og de to andre delene legger du i mel blandingen.
  9. Om du ønsker skjærer du bort noe av skinnflikene, slik at det blir mindre skinn/fett på vingene.
  10. Kjøper du vinger av Holte gård får du kyllingvingene ferdig oppdelt, bestill direkte fra gård og du får svært billige vinger!
  11. Dekk kyllingen med breading:
  12. Legg vingene i en stor bolle og tilsett litt Buffalo Wing saus og bland godt. Dette for at melet skal sette seg til vingene.
  13. Ha så kyllingvingene sammen med melblandingen i en stor pose eller plastboks med lokk og rist godt, slik at vingene blir godt dekket med mel.
  14. Stek vingene:
  15. Legg vingene jevnt utover en stekeplate med bakepapir som er satt inn med fett og stek i ovn ved 220C i 25 minutter, snu så vingene og stek dem 20 min på andre siden.
  16. Skal du steke mange vinger kan det være en fordel å fritere vingene (50-60 vinger eller mer), bruk da kun vegetabilsk olje av god kvalitet. Friter kyllingvingene til de er gyllenbrune eller litt mørkere om du foretrekker dem godt gjennomstekt, ca 10-15 min. Men ikke friter for mange vinger av gangen. Del dem opp i små grupper, slik at hver vinge blir jevnt kokt.
  17. Tilsett Buffalo Wing sausen:
  18. Når vingene er ferdig stekt legger du dem i en bolle, tilsett så sausen og bland til vingene er godt dekket av saus.
  19. Vingene er nå klare for servering, sammen med stangselleri, gulrøtter og Blue cheese-dip.
 

Sendt inn av HotWings.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
De beste julegavene er spiselige - slik lager du dem selv
+
Julemat
Spiselige julegaver

De beste julegavene er spiselige - slik lager du dem selv

Hvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Dagens rett

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess

Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny bærekraft-milepæl for Kvitnes Gård

Kvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul
Julemat
Oppskrifter julekaker

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul

Inviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 04. februar

Smak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene

Den 04. februar har du en sjelden mulighet til å utforske toppviner fra Spania. Ta en titt på vinene som serveres denne kvelden – du vil forstå hvorfor det lønner seg å sikre seg en plass raskt!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den
Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den

Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her