- Ha de ferdigrevne grønnsakene i en stor bolle.
- Dryss saltet over grønnsakene og la dem stå i minst 1, men helst 2 timer (dette for å dra ut litt av fuktigheten).
- Skyll grønnsakene for å få vekk saltet, og fjern så mye vann som mulig (her er salatsentrifuge tingen). Tørk dem så godt som mulig med tørkepapir.
- Bland sammen fløte, melk, sukker, eddik, majones og hvitløk i en bolle.
- Bland fløte- og majonesdressingen godt sammen med grønnsakene. Smak til med salt og oppbevar den i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.
Ordet coleslaw stammer fra det hollandske koolsla, etter koelsla som betyr "kjølig kål".
Coleslaw er et must til grillmaten og passer godt til kraftige smaker som grillet kjøtt og barbequesaus.
Flere grillsauser, -tilbehør og -marinader
Alle de gode grillartiklene finner du her