Når du lager ekte eggekrem, får du fløyelsmyk og fyldig smak. Den passer veldig godt til frisk frukt og bær.
Når du lager ekte eggekrem, får du fløyelsmyk og fyldig smak. Den passer veldig godt til frisk frukt og bær.
Når kjøttet får godgjøre seg over lang tid som i denne oksegryten, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre.
Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.
Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
Med revet ingefær, sitronsaft og cider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Vafler uten hvetemel smaker like godt. I denne oppskriften er melet erstattet av maisenna.
Du som ikke tåler gluten kan selvfølgelig lage krumkaker og spise dem med stor fornyelse. Følg bare oppskriften.
Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Svinekjøtt i sursøt saus er ett eksempel.