I Sogn og Fjordane har de sin vri på fårikålen Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Denne kyllingretten er enkel å lage og smaker herlig sammen med potetmos og kokte grønnsaker. Den ekstra spissen setter honningen.
Du kan lage deilige burgere av kyllingkjøttdeig. Med tilbehøret i denne oppskriften får du et saftig og godt måltid som alle burgerelskere vil sette stor pris på.
Mer klassisk enn dette blir knapt en middag: Oksestek med rødvinssaus. Følg denne enkle oppskriften, og du er garantert suksess.
Ribollita betyr kokt på nytt, og er opprinnelig en bonderett fra Toscana, der daggammel grønnsakssuppe blir gitt nytt, forsterket liv. Vi tilsetter Chevre fra Haukeli.
Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Dette er kanskje en pai du vil oppleve som en rustikk med potet, løk og ost. Du kan bruke den middag eller som kveldsmat. Uansett, godt smaker den.
Makrell er deilig, og med appelsinsaus blir den himmelsk.
Selv om du ikke har egenplukket sopp for hånden, blir denne sausen himmelsk med kjøpesopp sammen med kyllingfileten.