På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.
På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.
Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.
Slik får smørstekt kylling til middag ekstra god smak. Det er den spesielle sausen på ungarsk vis som gir denne retten sitt preg.
Denne kyllingburritos serverer du med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter. Rette er klar på 30 minutter hvis du følger oppskriften.
Har du lyst på en lasagn, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.