ingredienser

Oppskrifter som inneholder løk.

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 40 minutter

    En deilig kombinasjon av laks og scampi som du skal tre på spyd. Men ikke bare det. Du skal ha saus til og du skal lage en marinade.

  • 30 minutter

    I denne oppskriften får biffen følge av en mettende salat og en artig vri på tomatsalsaen. Mer trengs ikke for at utendørsmåltidet skal bli vellykket.

  • 30 minutter

    Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.

  • 20 minutter

    Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.

  • 45 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan du kan lage sashimien med kveite og tre spennende sauser. Røkelakssaus, uni og urtesaus og bitter melon og ingefærsaus gjør retten til en smaksopplevelse.

  • 40 minutter

    En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.

  • 5 minutter

    Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia. Hvis du kjøper ferdige lefser er dette en rask og smakfull rett.

  • 30 minutter

    Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.

  • 30 minutter

    Ovnsbakt kylling med makaroni er ikke kjedelig. Retten et veldig godt utgangspunkt for en smaksrik hverdagsrett som barn i alle aldre vil elske.

  • 1 time 20 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan lammegryte lages i Afghansk der spinat er en selvfølge i gryta.

  • 40 minutter

    Disse karbonadene med kyllingkjøtt er både lette og ikke minst raske å lage. Du kan glede deg til et deilig måltid som sikkert flere enn du kommer til å sette stor pris på.

  • 30 minutter

    Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av. Her får du oppskriften på. Retten er på bordet etter en halvtime.

  • 20 minutter

    Varm gulrotsuppe med et lite sting er perfekt, inkludert ingefær og krepsehaler. Prøv denne spennende oppskriften og vi garanterer suksess.

  • 20 minutter

    Denne deilige retten inneholder svært gode smaker, takket være deilige grønnsaker som er å finne i butikkene nå.

  • 1 time 20 minutter

Forsiden akkurat nå
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter
Dagens rett

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter

En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken