- Kok makaronien "al dente" i en stor kjele fosskokende saltet vann.
- Hell over i sil og tilsett 2 ss smør under omrøring.
- Mens pastaen koker skjæres kyllingkjøttet i små terninger.
- Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved sterk varme. Sett kjøttet til side.
- Finhakk løken, kutt gulroten og baconet i små biter og skjær squashen i terninger.
- Stek det hele i resten av smøret ved middels varme under omrøring i ca. 5 minutter.
- Tilsett hermetisk tomat, sukker og finhakket basilikum. Kok opp og la det småkoke i noen minutter.
- Bland pasta, kylling, tomatsausen og crème fraîche. Smak til med salt og pepper. Fordel i en ildfast form og dryss over revet ost.
- Stek i 15 minutter ved 190 grader eller til retten har en gyllen farge.
Her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling