Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
Til koldtbordet hører også kylling- og kamskjellspidd med peanøttsaus til.
Kylling er manges favoritt, lettvint og tilgjengelig som råvaren er, også som økologisk. Du bør prøve Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker.
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Mojito er fortsatt en av landets mest populære drinker. Folk får ikke nok av denne romdrinken med mynte og lime. Det finnes et utall varianter. Denne er en av de beste.
Oppskriften er hentet fra Bent Stiansens prisbelønte kokebok: Stiansen inviterer til fest. Han viser deg hvordan du lykkes med Honning- og pepperstekt andebryst.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.
Elsker du epler da er denne longdrinken midt i blinken. Den er basert på vodka smaksatt med grønt eple og frisk eplemost. Smaksatt brennevin er manges favoritt, for det gir gjerne drinken en større smaksintensitet.
Sterkt skal det være, og det gjør ikke noe at drinken smaker av såvel sommerens beste bær som pære og cognac .
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.