- Del kyllingfileten opp i passe biter (2x2 cm), krydre med salt og pepper. Stek kyllingbitene på middels varme med litt olje, til de er gjennomstekt 3-4 minutter.
- Kamskjellene stekes raskt i panne med 2 ss olje, 1-2 minutter, dryss over litt salt og pepper.
- Tre kyllingbitene og kamskjellene på en trepinne med agurkskiver og bladpersille.
- Serveres sammen med peanøttsaus, noen båter med lime, og gjerne en frisk salat og ris ved siden av.
- Peanøttsaus:
- Peanøttsausen lages ved å koke kokosmelk og karripasta i 10 minutter før du tilsetter sukker og tamarindsaus. Trekk kjelen til siden.
- Rør inn peanøttsmør og hakkede peanøtter og kok opp og la det småkoke i et par minutter. Avkjøl.
Tips: Dette kan du godt grille også, men del da kyllingen i tynne strimler slik at du er sikker på at den bli stekt.
Og her finner du veldig mange deilige grillretter