Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
Ved å blansjere kålen før den stekes, får du fram med av den gode sødmen i nykålen.
Quinoa er så næringsrik at den kan bære en hel rett. Med smaksrike ingredienser, gir denne retten mye å tygge på.
Tacos al pastor er rimelig imponerende. Denne simple gateretten fra Mexico er både fullpakket på smak og på historie. Perfekt til å servere dine middagsgjester.
Det utrolig mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du en oppskrift der fisken får følge av vossakorv.
Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander. Her er oppskriften.
I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Lage en skikkelig pytt i panne som får det til å kjennes i panna de også. Med hvitløk, chili og paprika lover vi at smaken sitter lenge.