Kanelbolle-pinnebrød – en smak av luksus ute i naturen! Kos deg med nystekte pinnebrød som smaker kanelbolle. En herlig måte å avrunde grillingen på.
Kanelbolle-pinnebrød – en smak av luksus ute i naturen! Kos deg med nystekte pinnebrød som smaker kanelbolle. En herlig måte å avrunde grillingen på.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smakar brunet smør og ristet kokos.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
Denne kaken er det ikke så mye som skal til for å sette preg, for her er det så mye annet godt som bidrar som blant annet tyttebær.
Blomkålbiff er et vellsmakende og godt alternativ til biff for deg som spiser vegetarmat, eller vil tillføre kostholdet ekstra grønnsaker. Med den jemenske koriandersausen Zhoug blir dette et smaksintens og deilig måltid.
Tekake er en tradisjon som for det meste er knyttet til Trøndelag og Nordland. Denne oppskriften kommer fra Melhus Bakeri på Heimdal og dette er deres bestselger. Der i gården heter den thekake.
Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.
En av de enkleste dessertene du kan lage er Panna cotta er. Smak av karamell, ananas og granateple vil de mest kresne la seg begeistre.