Ekte wienersnitzel er sprø på yttersiden og saftig og smakfull på innsiden. Den bør absolutt få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
Fish an Chips er en klassiker. I denne retten bruker rødspette. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Deilige grønnsaker og tilsvarende pasta gjør denne retten både sunn og god. En skikkelig vitamininnsprøytning.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus. Det er bare å følge oppskriften frem til et herlig måltid.
Lage en skikkelig pytt i panne som får det til å kjennes i panna de også. Med hvitløk, chili og paprika lover vi at smaken sitter lenge.