Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.
Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Når du bruker denne fisken i stedet for kalv til schnitzelen, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett
Denne retten ser imponerende ut, men er ikke så vanskelig som du kanskje tror er å lage. Bare vær forsiktig og nøyaktig når du skjærer til kjøttet slik at det lar seg rulle og ikke minst holder fyllet på plass.
Dette er en fantastisk god rett. Helstekt smørflyndre egner seg meget godt som søndagsmiddag eller når du har lyst på noe veldig godt.
Denne retten er en sikker vinner i barnefamilier. Den er nemlig superrask å lage og inneholder både pølser og pasta.
Schnitzel eller snitsel - det er liksom mer schwung over den første versjonen. Uansett er dette en rett du ikke skal overlate til kjøttprodusentene, men lage selv. Her er en oppskrift med kalkun.
Er du glad i rakefisk skal du prøve denne litt utradisjonelle oppskriften der kapers setter en ekstra spiss på fisken og dermed hele måltidet.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Denne retten med brokkolisalat er komponert av de kjente kokkene Tom-Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen. Det betyr at du får mye smak og en deilig salat.
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..
Her har den kjente kokken Ole Martin Alfsen hentet inspirasjon når han har laget uer.