- Panzanella:
- Kutt et kryss i toppen av tomatene og skold dem ved å ha dem i kokende vann noen sekunder før du har dem over i en bolle med isvann. Fjern skinnet og del tomatene i to.,
- Sett stekeovnen på høyeste temperatur. Del paprikaen i to på langs og pensle skinnet med litt olje. Stek dem i stekeovn med skinnsiden opp til de får svarte flekker.
- Ha paprikaen over i en plastpose og la de avkjøle seg. Del paprikaen i pene biter. Skjær loffen i terninger.
- Bland ingrediensene til panzanellaen og smak til med salt, pepper og eddik.
- Sild:
- Skjær hver sildefilet i tre biter og dryss med salt og pepper. Stek dem i olje i varm panne med skinnsiden ned i ca ett minutt.
- Tilsett hvitløk og basilikum i stekepannen og stek videre ett minutt.
- Legg opp sild og panzanella lagvis og pynt med friske urter og oliven.
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Se hvordan du lager kryddersilde her