Fylte pastaputer er manges redning til middags, de blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Denne klassiske libanesiske retten lages opprinnelig med lam, men så vel storfe som kylling kan brukes.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød