Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage. Det blir gratinerte pølser med aubergine.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage. Det blir gratinerte pølser med aubergine.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Det er slik den kjente kokken Ole Martin Alfsen vil at du skal tilberede breiflabb.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.