Salat, og kanskje spesielt en av de greske variantene med tzatziki, er alltid velkommen på bordet. Enten servert som en forrett eller som et helt måltid i seg selv.
Salat, og kanskje spesielt en av de greske variantene med tzatziki, er alltid velkommen på bordet. Enten servert som en forrett eller som et helt måltid i seg selv.
Her er oppskriften til Jan Vardøens Egg Benedict, en klassiker som består av posjerte egg, spinat og hollandaisesaus på en engelsk muffin. Vi bruker ristet brød.
Kyllingfileten pakker du inn i litt butterdeig med litt ost. Deretter lager du den nydelige madeirasausen.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.
Slik får du sprøstekt breiflabb. Med den deilige mandarinsausen garanterer vi et måltid du kommer til å gjenta.