- Potetseng: Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver. Legg skivene i en smurt, ildfast form.
- Dryss salt og pepper over.
- Hell over melk/fløte. Sett formen i ovnen ved 225 °C i 15 minutter.
- Kyllinglår: Pensle kyllinglårene med smeltet smør og dryss dem med salt og pepper. Legg dem oppå potetene og stek videre i ca. 40 minutter.
- Legg tomatskiver på hvert kyllinglår. Dryss osten på toppen og skru opp temperaturen på stekeovnen eller sett på grillelementet.
- La osten smelte og bli så vidt gyllen. Det tar noen få minutter, så følg med.
- Pynt med frisk bladpersille.
Server kyllinglår og potetseng hver for seg med en frisk salat ved siden av.
Tips:
Ferdig grillede kyllinglår eller grillet kylling delt i fire kan også brukes. Legg lårene/kyllingstykkene oppå potetene når det er 15-20 minutter igjen av steketiden.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig