Hvitkål i pirogene er noe russerne elsker. Du bør prøve de også til kveldskos eller som nistemat.
Hvitkål i pirogene er noe russerne elsker. Du bør prøve de også til kveldskos eller som nistemat.
I Russland lager de mange varianter av pirog. Denne oppskriften har vi brukt fisk. Du kan bruke den til kveldskos eller som turmat.
I både Bulgaria og Tyrkia serveres de som forrett. Du kan bruke de som tapas eller på et koldtbord. Med litt spekepølse og brød og så er du klar til å servere.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.
Denne oppskriften er hentet fra Nord-Portugal. Der bruker de spekeskinke til å pakke inn ørreten før den stekes i panne eller over åpen ild. Du kan godt bruke tørrsaltet bacon eller pancetta. Men skivene må være skåret tynt.
Her er en deilig rett med stekt fisk i ingefærsaus. Akkurat som de lager den i Thailand. Selvfølgelig får du også oppskriften på ingefærsaus.
Empanadas er deilig kjøttfyll innbakt i deig. Det er nesten som en liten innbakt pizza. Denne oppskriften er fra Chile.
Svinekjøttet blir enda saftigere pakket inn i mange gode smaker. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.