Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai. Husk at mange av disse ostene er salte. Pai med skinke og blåmuggost blir en slager.
Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai. Husk at mange av disse ostene er salte. Pai med skinke og blåmuggost blir en slager.
Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.
Skal du feire halloween eller ei skal gresskarene nytes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på, nemlig til en kake alle vil glede seg over.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Denne viltgryten med litt ekstra smak blir det avsetning på. Den er overraskende rask å lage.
Her har vi hentet inspirasjon fra Englands tradisjonelle fish´n chips. Denne versjonen har ertepuré og sitronbåter som tilbehør.
Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.
Det blir full fest selv på en hverdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk med bacon og gulrotstuing.
Et lunt stykke eplekake er definitivt et høydepunkt. Bak flere og putt i fryseren.
Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.
Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.
Har du fylt skap og fryseboks med sopp, er det på tide å begynne å bruke den. Pai er en perfekt måte å få avsetning på fangsten.