Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Denne greske salaten kan du servere til lunsj eller som en forrett. Følg opp skriften og du blir en helt ved bordet.
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt kan du enten servere som forrett eller som hovedrett.
Honningglasert lammeribbe er snaddermat Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten. Her er oppskriften.
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng. Bare følg oppskriften, og vi lover et fantastisk måltid.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Andebryst kan lages med forskjellig tilbehør. I denne oppskriften er mangosausen med å gjøre måltidet til en virkelig fest
Amerikanerne bruker denne sausen til kalkun. Prøv den du også.