Denne hjortesteika viser til fulle at vi har med en stjernekokk å gjøre, nemlig Arne Brimi. Lettforståelig og så enkelt at selv familiens yngste klarer det.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Prøv denne supersunne hurtigmaten som er japaneres favoritt.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i Middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
Disse grillede grønnsakene passer utmerket til de fleste andre tingene du legger på grillen.
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.