Denne retten er vegansk. Aller viktigst er at den smaker godt, er nærmest umulig å mislykkes med og koster svært lite.
Denne retten er vegansk. Aller viktigst er at den smaker godt, er nærmest umulig å mislykkes med og koster svært lite.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Ikke mange steker bedre ribbe enn Hellstrøm. Her får du oppskriften, men ikke bare det. Hans surkålvariant og hvordan du skal få til medisterkakene følger med.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Poke mener mange er den nye sushien. Den smaker like godt som det ser ut som. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.
And er danskenes favorittrett på julaften, men denne retten kan nytes i hele julesesongen og lenge etter det.
Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.