Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for dette er så mektig godt.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for dette er så mektig godt.
Kyllingfrikassè er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.
Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Kyllingfilet er godt. Lag en rett med pasta og ertepesto. Alt klart på 30 minutter.
I denne salaten bruker du fiskepudding, reker og deiilie grønnsaker. Alt vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Legg på eggebåter og du er i mål.
Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
Dette er en tradisjonell gryterett i Bolivia. Her skal du ha alle ingrediensene opp i gryta og kokes samtidig. Garantert deilig.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.