Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.
Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Lag en pizza der grønnkål nesten alene spiller hovedrollen. Denne kålen har nemlig så mye smak og struktur at den erstatter både urter og kjøtt på pizzaen. Du kan selvfølgelig toppe med rester fra tidligere kjøttmiddager.
Julekake eller julebrød. Kjært barn har mange navn. Du baker det enkelt selv. Det kan nytes til frokost med godt smør eller med pålegg. Og selvfølgelig til kaffen.
Bakerlandslagets havrebrød er det perfekte matpakkebrødet. Det er holdbart, smaker like godt flere dager på rad og er perfekt til å putte i fryseren og ta opp igjen.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. Sammen med gulrot, og hvetekli og andre ingredienser er de at på til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.
Selvfølgelig kan du kjøpe halvstekte baguetter. Men de du selv lager ved å følge vår oppskrift smaker langt bedre.