En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Oreo-smaken er mektig, men dette er en type kake som du bare må ha et lite stykke til av.
Til menyen på nyttårsaften trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår en liten ertesuppe med lutefisk. Her har du oppskriften.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.