Denne oppskriften på pastinakkpuré er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Er det noen du vil gjøre litt ekstra stas på da lager du denne kyllingsuppen. Når de får se gryta med butterdeigslokk kan vi love at de blir overrasket. Og enda mer når de får den første biten i munnen.
Breiflabben er manges fiskefavoritt. Smaken er veldig god, det faste kjøttet minner faktisk om hummer, og den er lett å jobbe med samtidig som den trives sammen med smaksterke ingredienser.
Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.