Pisk eggeplommene med sukkeret til sukkeret er løst opp, og blandingen er lett. Tilsett Mascarponen og bland godt.
Pisk fløten til krem, og fold den inn i Mascarponemassen. Spre et tynt lag av kremen på en 35 cm oval form.
Bland Kahlua i kaffen. Dypp fingerkjeksen i kaffen, og la de trekke godt. Pass på at de ikke blir for bløte. Legg et lag fingerkjeks tett sammen i bunnen av formen. Brekk noen, for å fylle ut mest mulig.
Dekk med nytt lag av mascarponekrem, deretter fingerkjeks, og fortsett med annenhvert lag, det øverste og avsluttende skal være mascarponekrem.
Glatt til toppen, og sett formen kaldt til den skal serveres. Før servering drysses toppen med kakaopulver.
Se våre andre oppskrifter på tiramisu
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig