Lag slik ekte peppersaus skal være. Passer til biff, og alle stekte og grillede retter av storfe og svinekjøtt.
Lag slik ekte peppersaus skal være. Passer til biff, og alle stekte og grillede retter av storfe og svinekjøtt.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Den er kjempegod.. Perfekt til fredagstacoen. og eksempelvis kjøttboller
Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.
En skikkelig smaksrik vegetarrett der gressløk, hvitløk og hveteris sammen med andre deilige ingredienser blir til deilige ruletter.
Denne varme salaten lager du på en halvtime. Passer veldig godt som hovedrett. Her er den enkle oppskriften.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
Lag en saftig burger med soppstuing, bacon og tyttebær. Av denne smaker det virkelig hyttetur av.
Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..