Kyllingkjøttbrød
Foto: Synnøve Dreyer

Kyllingkjøttbrød

Kyllingkjøttdeig kan brukes på nesten akkurat samme måte som den tradisjonelle kjøttdeigen. Her skal du lage Kyllingkjøttbrød.

Fremgangsmåte

  1. Skjær brød i terninger og rist dem i en tørr stekepanne.
  2. Rør sammen løk, hvitløk, persille, egg, ketchup, salt og pepper i en bolle. Vend inn parmesan og brødbiter. Tilsett kyllingkjøttdeig og bland alt godt sammen.
  3. Form kjøttfarsen til et brød, og legg det over i en smurt brødform. Press kjøttbrødet lett sammen med baksiden av en skje.
  4. Ha over revet ost og stek kjøttrullen i stekeovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Ha over ristede pinjekjerner og frisk timian ved servering.

Server kjøttbrødet med kokte grønnsaker, sjysaus og poteter eller helt enkelt med salat og brød.

Her finner du mange andre oppskrifter med kyllingkjøttdeig

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fem priser til Trondheims barscene - tre av dem til Øyvind Lindgjerdet og Britannia Bar

Øyvind Lindgjerdet og Britannia Bar hentet tre av dem i årets Bartenders’ Choice Award i Stockholm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Spekesild og chips bare må prøves
Dagens rett

Spekesild og chips bare må prøves

Sild og poteter var det vi som nasjon overlevde på, og det kan vi fortsatt om innpakningen blir litt annerledes.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her