Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Få kaker smaker så mye sommer som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
I Tyskland kalles de for Berliner Pfannkuchen. Du lager de selvfølgelig selv. Vi lover at de smaker mye bedre enn de du får kjøpt på supern.
Engelskmennene elsker egg og bacon. Her den enkle oppskriften på hvordan de lager det.
I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.