Lag en eggerøre med mye smak. Denne oppskriften har sitt opphav i Meksiko.
Lag en eggerøre med mye smak. Denne oppskriften har sitt opphav i Meksiko.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens elv og det gjør potetmosen også.
Skal du lage noe ekstra godt med ravioli, skal du prøve vår oppskrift med ristet fenalår. Det tar deg kun 15 minutter så er retten klar for middagsbordet.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til purre og gressløk. Så har du middag eller lunsj.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på kalkun-stuffing av kyllingdeig og lever.
Sirupssnipper hører julen til. De er en fine, tynne julekaker med masse god smak av nellik, kanel, muskat og pepper.
Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.