- Skåld mandlene og la dem tørke til neste dag.
- Kok opp fløte, sirup og sukker. Ha i smør og avkjøl til blandingen er lunken.
- Sikt i det tørre og elt deigen sammen. La deigen stå kjølig til neste dag.
- Sett ovnen på 175 grader.
- Kjevle deigen tynn og skjær ut snipper. Legg en halv skåldet mandel på hver kake.
- Legg kakene på smurt plate og stek dem i stekeovnen ved 175 grader i ca. 5 minutter.
- Avkjøl sirupssnippene på rist og oppbevar dem i en tett boks eller i fryseren.
- Snippene blir pene og blanke hvis de pensles med eggehvite før stekingen.
Tips: Dette er en stor deig som du gjerne kan dele i to og bake ut i to omganger.
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig