- Skrap rogna ut av rognposen og press den gjennom et grovt dørslag.
- Pisk eggene med fløten. Tilsett krydder og salt og bland med rognmosen.
- Hell i en ildfast form (brødform) og stek i vannbad i ovnen ved 100-110 grader i 60 minutter.
- Ta ut av ovnen og avkjøl i 15 minutter før puddingen hvelves ut av formen.
- Skjær i pene skiver.
- Lun potetsalat:
- Kok potetene med skallet på. Avkjøl litt og skrell dem og skjær i skiver.
- Bland rømme, sitronsaft, salt og pepper, løk, bladpersille og hvitløk som er most med litt havsalt i en morter.
- Bland forsiktig med potetene. La stå i ti minutter på et lunt sted for å trekke.
- Bois Boudran-saus:
- Pisk sammen olje, eddik og salt. Tilsett de øvrige ingrediensene og la stå på et lunt sted i minst 30 minutter frem til servering.
- Server sausen ved siden av rognpuddingskiver og potetsalat samt en grønn salat.