Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
Mini pølseruller er en spennende og delikat måte og nyte pølser på. Sammen med fiken- og tomatchutney er dette en herlig smaksopplevelse.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Okonomiyaki er en pannekakeliknede rett fra Japan der finsnittet kål blir blandet med pannekakerøre og valgfritt fyll, før det hele stekes på en teppan - japans svar på en steketakke.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Kochujon er fylt chili og chojang er en typisk koreansk saus som både er krydret, søt og syrlig. Sammen er dette en smårett som setter spor etter seg.
Dette er dessert alle vil elske. Du blir nødt til å lage den flere ganger med alle de gode ingrediensene som setter et punktum for et herlig måltid.
Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Med både ricotta og mascarpone blir den kaken fyldig, og mektig nok, men ikke for søt. Her er oppskriften som du sikkert kommer til å bruke flere ganger-