- Forvarm ovnen til 180ºC med varmlufts funksjon.
- Varm olivenoljen i en stakepanne på middels-lav varme. Tilsett løken, og stek førsiktig til de er gyllene, ca 20 minutter.
- Tilsett salvie, og stek i to minutter til. Spre blanding ut på et brett som du plaserer i fryseren til blandingen er avkjølt, ca 10 minutter.
- Mens du venter på at blandingen skal avkjøles, split opp pølsen og skvis ut pølsekjøttet i en stor bolle.
- Ha i brødsmuler, ferskrevet muskatnøtt salt, og løkblandingen. Miks blandingen godt sammen med rene hender, og sett til side.
- Legg butterdeigplatene på en melet overflate.
- Fordel pølseblandingen på hver av platene, bruk hendene til å forme en lang pølse på midten av hver.
- Bland sammen egg og melk i liten skål, og børst kantene av butterdeigen med eggeblandingen.
- Brett den ene enden over den andre, og forsegl med en gaffel.
- Børst utsiden av pølsene med eggeblandingen.
- Del hver av pølsene i 5 biter og stek i ovnen til de er gyllene, ca 25 minutter.
Server med fiken- og tomatchutney eller ketchup til de små
Mange oppskrifter med pølser finner du her