Det er matcha-te-pulver som gir den lysegrønne fargen til denne deilige kaken, og som samtidig bidrar med særpreg. Sjokoladeglasuren med sjokolade smaker herlig på.
Det er matcha-te-pulver som gir den lysegrønne fargen til denne deilige kaken, og som samtidig bidrar med særpreg. Sjokoladeglasuren med sjokolade smaker herlig på.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.