- Varm ovnen til 230C
- Strø saltet over squashen og la det stå i 10 minuter. Skvis så mye veske du kan ut av squashen og putt den i en bakebolle. Bland inn resten av ingrediensene.
- Dekk et stekebrett med bakepapir eller en silikonmatte. Øs ut ca ½ dl av røren og press den ut på stekematten til en tynn sirkel på ca 12cm. Repeter med resten av røren (Det skal bli 2 stekebrett).
- Stek tortillasene i ca 20-25 minutter, til de ser sprø ut og har blitt gylden i kantene. La de avkjøles helt før du forsiktig drar dem av bakepapiret.
- Mens tortillasen er i ovnen begynn på salsaen: Bland alle ingrediensene i en bolle og skvis limejuice over.
Server squashtortillas med avocado & mango salsa og en god klatt kesam til.
Lyst til å lage en annen tortillas så finner du de her
Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut