En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Quinoa er så næringsrik at den kan bære en hel rett. Med smaksrike ingredienser, gir denne retten mye å tygge på.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Fisk og grillede grønnsaker er en god kombinasjon. Her serveres den helt enkelt med grillet vårløk og parmesanost.
Lag en sandwich med saftig kveite og kjøttfulle reker. Du trenger ikke mer til middag. Her er oppskriften.
Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Pakk kveite inn i spekeskinke og server med grillete grønnsaker. Smaker herlig.
Laks og frisk og syrlig og litt skarp sennepssaus blir til et deilig måltid. Bare følg den enkle oppskriften og du vil imponere alle rundt middagsbordet.