Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Denne focacciaen kan toppes med veldig mange forskjellige ingredienser, fra tomater som her til løkskiver, grønnkål, oliven, pølsebiter eller baconstrimler. Den er perfekte følget til en suppe.
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salta og tilsvarende dressing. Det er bare å glede seg.
Her lages den italienske brødklassikeren med kokte poteter. Enkel å lage, men det tar litt tid. Og smaken er ekstra fyldig.
Du kan lage drinken med den type whisky du liker best, det vil si med eller uten røykkarakter. Eller du kan velge en helt annen type brennevin - for en mary kan lages på mange måter.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Lager du sprøstekte kalkunstrips med smak av taco, har du alt det en rett trenger for å tilfredsstille behovet for kos og avslappet middagstemning. Urtedressingen gjør susen.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Denne nord-afrikanske vegetarretten er basert på en saus av løk, hvitløk, tomater og chili, og serveres alltid med posjert egg.