Når Ernst Loosen lanserer nye GG Reserve-viner fra en klassisk årgang, blir det fest i vinkjelleren
Fordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.
Les hele sakenDen gunstige prisen kan vi takke norsk alkoholpolitikk for. Druekvaliteten er nemlig i verdensklasse. Og vinen finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenCarl Loewen lager magi med druer fra gamle vinstokker, og denne er et kupp.
Les hele sakenDet er ingen grunn til å frykte restsukker i riesling. Som med disse lekkerbiskenene med moderat alkohol og hvor restsødmen balanseres perfekt av stålsyre.
Les hele sakenIngenting er som å starte nyåret med forfriskende smaker fra Peru til elegante viner fra Mosel. Unn deg selv eller en du er glad i en helaftens på Aymara, med deilig mat og drikke. Vi ser ikke bort i fra at dette er årets beste julegave.
Les hele sakenDenne lekre rieslingen er utrolig gunstig priset. 132 kroner gjør den til et av de aller beste hvitvinskjøpene på polet.
Les hele sakenTopp årgang, solid håndverk, utrolig gunstig pris og lav alkohol. Slik er ukens vin.
Les hele sakenDe rimeligste vinene til denne topprodusenten er som skapt til sushi og andre asiatiske retter vi ikke får nok av.
Les hele sakenI 2015 stråler disse Mosel-vinene, og fortsatt får du utrolig mye vin for pengene.
Les hele sakenBli med på en enestående vinsmaking hvor du blant annet får smake flere grand cru-viner eller grosses gewächs som det heter her.
Les hele sakenErnst Loosen er klar for comeback. Men han vil ikke lenger bare assosieres med den halvtørre stilen her til lands. Det betyr at vi har mange gode Loosen-opplevelser i vente.
Les hele sakenDet er de unge som leder an i den pågående aksjonen for å holde liv i vinmarker som er så utilgjengelige at du må være topptrent for å bestige dem.
Les hele sakenKjøkkenet på Aymara, med Kim Daniel Mikalsen i spissen, byr på en 5-retters meny basert på den norske vinterens beste råvarer. Tre av de mest anerkjente vinprodusentene fra Tyskland setter vin til. Dette blir en festaften du ikke vil gå glipp av.
Les hele sakenFrelst på riesling? Få med deg årets riesling-messe med 25 topp produsenter fra de beste vinområdene i Tyskland
Les hele sakenMarkus Molitor byr på trestjerners sødme for den tålmodige og det til svært gunstige priser.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken