Har du gresskar i huset, spar litt til denne drinken
Sammen med vodka, melk, vanilje og kanel, får du en smaksbombe av en drink. Perfekt start på helgen, enten du er i halloweenmodus eller ei.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sammen med vodka, melk, vanilje og kanel, får du en smaksbombe av en drink. Perfekt start på helgen, enten du er i halloweenmodus eller ei.
Les hele sakenSyrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens og det gjør drinken ekstra forfriskende. Det hjelper også godt at den toppes med litt prosecco.
Les hele sakenApple martini eller appletini var en stor hit på 2000-tallet. Den gang som en miks av vodka og eplesnaps. Denne versjonen er mye mer interessant.
Les hele sakenUmeshu er en søt japansk plommesake, nesten som en likør, men sjelden sterkere enn 18 prosent. Smaken av plomme er svært intens og den egner seg best å mikses - som her med gin.
Les hele sakenOg selvsagt å lage vodkaen. Men å smaksette den gjør du like godt selv. 17. mai-drinken er snart serveringsklar.
Les hele sakenI denne drinken spiller physalis rollen som ingrediens i tillegg til pynt.
Les hele sakenDen er kalt opp etter en film fra en av de mest kjente filmseriene, men ligner ikke det du forbinder med det filmenes helt er mest kjent for. Det var dagens gåte. Her er oppskriften og svaret.
Les hele sakenNår temperaturen utendørs blir lavere, må det mer kraft i drinken. En martini som denne er derfor midt i blinken.
Les hele sakenSjelden har vel en ukens drink vært mer sensuell enn denne. Det er bare to ingredienser som skal til, så er du i mål.
Les hele sakenKjendiser drikker martini selv om de kanskje ikke liker det. Fly me to the moon er en martini som selv de som ikke liker martini, elsker.
Les hele sakenJulen smaker søtt av krydder, mandler og syrlige bær – det gjør ukens drink også.
Les hele sakenDenne fredagen kan vi anbefale en ny variant av den klassiske martinien, med tropisk aroma og sensuelt garnityr.
Les hele sakenSyrlig, lett grønn og med en forfriskende smak av eple - ikke rart denne martinien har blitt så populær!
Les hele sakenSnakk om hot drink - i dag gir vi deg en helt ny måte å servere en martini på.
Les hele sakenMartinis har lenge vært på moten, men denne varianten kombinerer en krystallklar vodka med whiskyens røykfylte eleganse.
Les hele sakenDenne fredagen kan vi anbefale en ny variant av den klassiske martinien, med tropisk aroma og sensuell garnityr.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken