Cognac-basert

  • 15 minutter

    I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, cognacen/brandyen fylde, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.

  • 15 minutter

    Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.

  • 5 minutter

    Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.

  • 5 minutter

  • 5 minutter

    Her trengs bare cognac, calvados, lime og grenadine som du kan lage hjemme.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.

  • 5 minutter

    I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.

  • 10 minutter

    En liten kraftbombe som pirrer ganen med smaker og aromagivere som danner en harmonisk ramme rundt cognacen.

  • 5 minutter

    Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.

  • placeholder
    5 minutter

    Sterkt skal det være, og det gjør ikke noe at drinken smaker av såvel sommerens beste bær som pære og cognac .

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Denne drinken kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?

  • 15 minutter

    Eggnog er en gammel amerikansk og canadisk tradisjonsdrink, Brukes ofte som bowle

  • 10 minutter

    Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Irish coffee er en av de mest populære drinkene som finnes, kalde som varme. Selv om det finnes strenge regler for og meninger om denne klassikeren. Som i dette tilfellet hvor nesten alt er byttet ut, det er bare kaffen og kremen igjen.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

Forsiden akkurat nå
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Dagens rett

Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen

Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken