I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, cognacen/brandyen fylde, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.
I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, cognacen/brandyen fylde, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.
Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.
Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.
Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.
I denne oppskriften er det brukt mindre likør enn vanlig. Du kan fint bruke cognacen du har i barskapet.
En liten kraftbombe som pirrer ganen med smaker og aromagivere som danner en harmonisk ramme rundt cognacen.
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.
Sterkt skal det være, og det gjør ikke noe at drinken smaker av såvel sommerens beste bær som pære og cognac .
Denne drinken kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?
Eggnog er en gammel amerikansk og canadisk tradisjonsdrink, Brukes ofte som bowle
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac
Irish coffee er en av de mest populære drinkene som finnes, kalde som varme. Selv om det finnes strenge regler for og meninger om denne klassikeren. Som i dette tilfellet hvor nesten alt er byttet ut, det er bare kaffen og kremen igjen.