Ha ingrediensene i et røreglass fylt med is. Rør i 20-30 sekunder og hell drinken over i et old fashioned-glass fylt med is. Pynt med en appelsintwist.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha ingrediensene i et røreglass fylt med is. Rør i 20-30 sekunder og hell drinken over i et old fashioned-glass fylt med is. Pynt med en appelsintwist.
Sendt inn av Chris Grøtvedt
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac
Denne drinken, kan den gjerne serveres som en herlig avslutning på et godt måltid som en egen dessert.
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenWhisky og ingefærøl er som skapt for vinteren. Her serverer vi én av dem med den som for mange er selveste Irish Whiskey.
Les hele saken