Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Når du skal ha noe sterkt i kaffen tenker du sikkert på irish. Det er imidlertid mye annet å ha i som i denne oppskriften, calvados og mer som smaker eple.
Har du hylleblomstsaft lager du denne drinken på et blunk.
Denne gule fristelsen er en virkelig klassiker all den tid den stammer fra Harry Craddocks The Savoy Cocktail Book som kom ut i 1930.
Bloody mary lages vanligvis med vodka, men i dag er det lov å banne i kjerka og lage versjoner av det meste. Bourbon i en bloody mary er derfor helt innafor - og ikke minst veldig godt.
Bytter du ut den klassiske aligotévinen med champagne eller musserende fra Burgund så har du en Kir Royal.
Om du ikke er ihuga akevittelsker, har du helt sikkert litt akevitt til overs. Det kommer godt med til denne vrien på en champagnecocktail.
Denne vrien på bloody mary er med det brasilianske sukkerrørbrennevinet cachaça.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.