Sodd - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 November 2019 - 01:00

    Slik kan du også bruke fårikålkjøttet

    Suppelapskaus eller sodd er en tykk suppe som utnytter noen av de beste ingrediensene vi får fram her oppe i nord. Ingredienser vi bør bruke mye mer av. Bonus er at den lager seg selv på ovnen i løpet av en drøy time.
    14. november 2019
  • 26 September 2015 - 02:00

    Den aller beste søndagsmiddagen

    Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det har de fleste på søndag.
    26. september 2015
  • 28 Mars 2015 - 02:00

    Det er ikke bare trøndere som liker sodd - bli overbevist du også

    Ingenting er som en rykende varm sodd til middag en kald marsdag. Prøv denne oppskriften selv.
    28. mars 2015
  • 02 April 2008 - 16:38

    Soddvarme året rundt

    Det er ikke bare i forbindelse med jula at vi kan gi gamle mattradisjoner festdrakt. En kjøttsodd med byggryn og rotgrønnsaker er som skapt for selskapelighet året rundt. Og drikkefølget er like prisgunstig.
    02. april 2008