Selvsagt kan du bake en langpanne og ta med på en fest. Det blir ekstra stas om du serverer luftig vannbakkels med råkrem og friske bær.
Du kan lage mye morsomt med vannbakkels
Uansett hvor mett du er, har du alltid plass til en vannbakkels som dessert eller til kaffen. Denne oppskriften gir mange boller, men det lønner seg alltid å ha med litt ekstra, spesielt om det er noen skikkelige slikkmunner blant festdeltakerne.
Flere tips til sankthansfesten finner du her
Disse bollene skal altså gjøres klar på forhånd og settes sammen like før servering. Du trenger imidlertid ikke å pakke ned noe ekstra, bare fordel de tre ingrediensene, vannbakkels, råkrem og bærblanding etter eget ønske i tre beholdere, og legg ved et par skjeer.
Tips:
Lager du råkremen på forhånd, kan du tilsette et par plater gelatin. Da holder kremen seg helt til den skal brukes.
Se alt du kan lage med sommerens bær
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig