Sandrone Barolo Le Vigne 2011
Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011
Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013
Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008
Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013
Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014
Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008
Brovia Barolo 2010
Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015
Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014
Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013
Olek Bondonio Barbaresco 2013
Cornelissen Munjebel Rosso 2013
Perillo Taurasi 2005
Delas Hermitage Les Bessards 2013
Roig Parals Camí de Cormes 2010
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014
Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014
San Vincente Rioja 2012
Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009
Pio Cesare Barolo 2011
Greywacke Pinot Noir 2013
Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014
Thillardon Chénas Chassignol 2014
Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014
Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012
Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013
P-U-R Morgon Côte du Py 2013
Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014
Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013
JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014
M. Chapoutier Banyuls 2013
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Lag lammerull og sylteflesk selv
Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenEvents
Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Francesco Marzola er Europas 7. beste
Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
Les hele saken