A. D. Coutelas Cuvée 1809
Krug Vintage 2003
Monte Rossa Cabochon Franciacorta Brut
Krug Grande Cuvée, Brut
Krug Rosé Brut
Champagne R. Pouillon Les Valnons Blanc de Blanc 2007
Juvé y Camps Gran Reserva Brut
Pierre Paillard Grand Cru Brut 2004
Mailly Grand Cru Exception Blanche 2000
Laurent-Perrier Millésime 2004 Brut
Monte Rossa Franciacorta Salvadek Extra Brut 2009
André Jacquart Experience Premier Cru Blanc de Blancs Brut
Henriot Rosé
Pierre Paillard Bouzy Grand Cru Brut
Thiénot Brut
Clos Lentiscus Blanc de Blanc Brut Nature
Raventos Textures de Pedra
Laurent-Perrier Rosé
Pierre Gerbais Prestige Blanc de Blancs
Marc Hebrart Sélection Brut 1er Cru
Monte Rossa Flamingo Brut Rosé
Juvé y Camps Reserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature 2011
Pirouettes Crémant Zéro Dosage
Clos Lentiscus Blanc de Noirs Brut Nature
Lanson Black Label, Brut
Lanson Rose Label Brut
Marc Hebrart Brut Rosé 1er Cru
Monte Rossa P.R. Blanc de Blanc Brut
Monte Rossa Coupé Non Dosato
Thiénot Cuvée Stanislas Blanc de Blanc Brut 2006
Michel Gonet Blanc de Blancs Assemblage 2009
Colet Tradicional Penedès Extra Brut
side
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele sakenRibbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele saken