Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl 2013
Keller Nierstein Hipping Riesling Auslese Goldkapsel 2014
Moreau Chablis Grand Cru Valmur 2014
Moreau Chablis Grand Cru les Clos 2014
Gut Hermannsberg Niederhäuser Hermannsberg GG 2014
Girardin Meursault 1er Cru Les Perrières 2013
Gaia Vin Santo 2004
Knoll Ried Loibenberg Grüner Veltliner Smaragd 2014
L. Michel Chablis Premier Cru Butteaux V.V. 2013
Moreau Chablis Grand Cru Vaudésir 2014
Girardin Puligny-Montrachet Premier Cru Les Referts 2010
Dom. du Closel Clos du Papillon 2013
Luis Seabra Xisto Cru 2014
Momento Chenin Blanc Verdelho 2014
José Pariente Verdejo Fermentado en Barrica 2010
Tremblay Chablis Grand Cru Vaudésir 2009
Donnafugata Ben Ryé Passito di Pantelleria 2013
Louis Michel Chablis Premier Cru Sechets 2013
Schäfer-Fröhlich Bockenauer Schiefergestein Riesling Trocken 2014
Spindler Kirchenstück Forst Riesling Trocken Grosse Lage 2014
Clos des Rocs Pouilly-Loché Monopole 2014
Loimer Seeberg Riesling 2013
Gut Hermannsberg Steinterrassen Riesling Trocken 2014
Ch. des Rontets Pouilly-Fuissé Pierrefolle 2014
Livio Felluga Illivio 2014
Marco de Bartoli Grappoli del Grillo 2013
Rieffel Grand Cru Wiebelsberg Riesling 2008
Delaporte Sancerre Chavignol Blanc 2014
Haart Piesporter Goldtröpfchen Kabinett 2014
Dom. du Pélican Arbois Savagnin Ouillé 2014
Tribut Chablis Premier Cru Côte de Léchet 2012
Spindler Jesuitengarten Forst Riesling Trocken Grosse Lage 2014
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Valgets kval: Gravet kveitecarpaccio eller stekt kveite
Begge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele sakenRibbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Før vi kaster oss over julematen for godt, prøv denne asiatiske vrien til fredagskosen
Svinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele saken